שאלה

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

12/04/2014 | 19:06 | מאת: סלאם

איך מקבלים אישור מקופת חולים מאוחדת כדי לעשות ניתוח שרוול קיבה בבית חולים בני ציון?מה התהליך שאני צריכה לעבור כדי לקבל אישור מהקופה שלי? אם הכירורג מאשר לי ניתוח שרוול ואני עומדת בקריטריונים של הניתוח זה אומר שהקופה מאשרת לי את הניתוח ומקבלת התחייבות לניתוח בלי שום בעיה?

12/04/2014 | 23:14 | מאת: ד"ר אברהים מטר

יש לבצע את כל הבדיקות בקופ"ח...אם את בקריטריונים הקופה תספק התחייבות שתממן את עלות הניתוח בלי בעיה ...במרפאה הרופא יעבור על הבדיקות ויתן הסבר על הניתוח וגם תור לניתוח

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים