אומפרדקס

דיון מתוך פורום  שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים

03/05/2013 | 09:53 | מאת: ציפי

אני 4 שבועות אחרי שרוול, לוקחת אומפרדקס 20 מג כל בוקר. אין לי צרבת ולא היתה אחר הניתוח. עד מתי להמשיך עם אומפרדקס ? אוכלת כל 3 שעות ושותה 2 ליטר מים ביום. תודה

03/05/2013 | 12:51 | מאת: יעל

שלום לד"ר האם כול אחד שעובר ניתוח שרוול מרגיש תופעה זואת -צרבת ואחרי כמה זמן עובר? הבנתי שקשה בשלב הראישוני לבלוע כדורים - אז מה עושים?

שלום יעל וציפי! את התרופה צריך לקחת בחודש הראשון - ללא כל קשר לסימפטומים או לא. הצרבות זה לא אצל כולם. ולגבי משך - אצל כל אחד זה מאד אישי - מהעדר צרבות לחלוטין עד לאופן קבוע. אפשר לבלוע כדורים אילו בהתחלה

04/05/2013 | 08:31 | מאת: ציפי

מצטערת דר דין, אבל התשובה היתה לשתי שאלות ואני לא הבנתי אם אני צריכה להמשיך עם האומפרדקס, ואם כן , ע מתי. נותחתי ב 7/4 ואין לי צרבות. תודה רבה על כל התשובות והיחס

את התרופה צריך לקחת בחודש הראשון - ללא כל קשר לסימפטומים או לא.

מנהלי פורום שרוול קיבה וניתוחים בריאטריים