ויטמין A סגולותיו והשפעתו על הראיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים

12/02/2016 | 22:07 | מאת: אמיר

בן 61 בריא ללא מחלות רקע לא מעשן מרכיב משקפים לקריאה ולמרחק בגלל ירידה בראיה שמעתי על ויטמין a שמשפר מאוד את הראיה רציתי לשמוע את דעתך מה המנה המומלצת ליום ביחדות ואם צריך לקחת אותו לכל החיים ומתי מרגישים את השפעתו בזמן.והאם נטילת כדור סיאליס לא קבוע יכול לגרום ליובש בעניים? תודה ושבת שלום

אין כל צורך לתוסםת ויטמין A למי שניזון מכלכלה מגוונת בארץ. כדאי לגשת לרופא עיניים לבדוק מדוע יש ירידה בראיה - בוודאי לא קשור לחוסר ויטמין A

מנהל פורום ניתוחי רשתית וניתוחי עיניים משולבים