פיספסתי גלולות יאז פלוס

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

10/12/2016 | 17:18 | מאת: אוקסנה

שלום, שכחתי רק יום אחד גלולה יאז פלוס ואחרי יומיים התחיל לי מחזור רגיל ממש עם כאבים ודימום מוגבר. היום זה היום השני לדימום. האם לקחת רגיל את הגלולות כי לקחתי יום אחרי ששכחתי כרגיל את הכדור האם זה בסדר ועליי להמשיך כרגיל לקחת או שצריכה להפסיק כדי שהמחזור יפסיק ? תודה.

שלום לך הפסיקי נטילת גלולות אלו . התחילי מחדש מהיום הראשון של הוסת הבא בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה