לקיחת פוסטינור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

30/11/2015 | 22:27 | מאת: מ

שלום, לאחר תקופה של מספר חודשים חזרתי להשתמש באמצעי מניעה, אני משתמשת בנוברינג. הכנסת הטבעת התבצעה כיומיים לאחר שקיבלתי ווסת. לאחר 6 ימים מהכנסת הטבעת, אני ובן זוגי קיימנו יחסים והוא גמר בפנים. אני נורא חוששת, כי בעלון של הנוברינג רשום כי במידה וזאת פעם ראשונה או לאחר תקופה שמכניסים את הטבעת, יש להשתמש באמצעי מניעה נוסף כ 7 ימים. עדיין לא עברו שבעה ימים. האם כדאי שאקח פוסטינור לשם הסרת הספק?

שלום לך כן מומלץ פוסטינור בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה