החלפת גלולה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

27/11/2015 | 12:38 | מאת: טל

שלום, השתמשתי עד עכשיו בגלולות מסוג מינולט ועכשיו אני מחליפה לזואלי. אני אתחיל לקחת זואלי שבוע לאחר שסיימתי את החפיסה של גלולות המינולט (באותו יום שבו הייתי אמורה להתחיל חפיסה חדשה של מינולט), זה יוצא אחרי המחזור (כי תמיד בסיום 21 גלולות של מינולט יש את השבוע שבו יוצא המחזור ובסיום השבוע הזה מתחילים חפיסה חדשה). האם אהיה מוגנת מתחילת השימוש בגלולות החדשות או שכדאי להשתמש באמצעי הגנה נוסף לתקופה מסוימת? תודה.

שלום לך ההגנה נשמרת עם תחילת הזואלי בברכה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה