גלולות קלייר ומעט לחץ דם גבוה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

20/04/2015 | 21:36 | מאת: אתי

שלום רב, אני נוטלת גלולות קלייר ברצץ 3 חודשים לקחתי ברצף עשיתי הפסקה של 3 חודשים ועכשיו מסיימת עוד 3 חודשים של נטילה ברצף, בזמן לקיחת הגלולות אנני מקבלת מחזור (בתום 3 חודשים מאין החתמות חומות כדמוי וסת) לאחרונה יצא לי לבדוק בדיקת לחץ דם לסרוגין מידי פעם ויצאו לי לעיתים ערכים כגון: 141/90 ומדידות לאחר מכן תקינות יותר כגון 120/80וכו'.... האם יש קשר בין הגלולות ללחץ דם הגבולי, האם הערכים תקינים או שעליי להפסיק את נטילת הגלולות אודה לתשובך קצת מודאגת

שלום לךף המשיכי במעקב לחץ דם. בשלב זה יכולה להמשיך בגלולות בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

26/04/2015 | 14:38 | מאת: מודאגת

האם הסיבה לכך נעוצה בגלולות? כלומר העלייה המשתנה בלחץ הדם?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה