פרימולוט נור

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

31/10/2014 | 13:36 | מאת: שרית

התחלתי לקחת פרימולוט נור כדי לדחות את המחזור לקראת טיול. התחלתי לקחת 20 יום לאחר הווסת הקודמת ולקחתי במשך 4 וחצי ימים (2 כדורים ביום). היום נסעתי מהבית ושכחתי לקחת את הכדורים ולכן אפספס 3 פעמים של לקיחת הכדור. מה יקרה? אני אקבל עכשיו, למרות שעבר מעט זמן מהווסת הקודמת? או האם להמשיך לקחת את הכדור כשאחזור הביתה?

שלום לך הפסיקי נטילת הכדור . יעילותו אבדה בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 053-9955340

02/11/2014 | 07:52 | מאת: שרית

ומתי אני צפויה לקבל מחזור?

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה