גלולת גנרה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

01/10/2014 | 23:03 | מאת: עדן

היי התחלתי להשתמש בגלולות גנרה על מנת לעקב את המחזור עקב חתונה וטבילה במקווה לקחתי את החפיסה הראשונה והפסקתי אותה ב15.9 לאחר יומים קיבלתי מחזור וביום הראשון של המחזור התחלתי את החפיסה השניה אך המחזור לא הפסיק עכשיו עדין יש דימום אך מדובר בדימום קל מאוד מה עליי לעשות כל מנת להפסיק את הדימום הזה שנמשך עד היום..??? אני נוטלת טת הגלולה כל יום בשעה קבועה ולא מפספסת שום יום בברכה

שלום לך הפסיקי את נטילת הגלולות לשבוע והתחילי חפיסה חדשה שלאחריה תמשיכי ברצף עד שיתאים לך לקבל בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 057-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה