חשש להיריון דחוף !

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

29/07/2014 | 11:17 | מאת: דחוף

לאחר שהייתי שנה על גלולות יאז הפסקתי לכמה חודשים ואז חזרתי כמה ימים לפני הדימום היו לי הפרשות חומות האם ההפרשות נחשבות היום הראשון של המחזור ? או הדימום שהיה ליום למחרת הוא היום הראשון למחזור אשמח אם תענו בהקדם כי קיימתי יחסי מין ללא קונדום לאחר שלקחתי את הגלולות בפעם הראשונה ביום אחרי ההפרשות החומות (היום בו התחיל הדימום)

29/07/2014 | 11:41 | מאת: שני יהודה

http://www.doctors.co.il/forum-1169 לכל השאלות הדחופות, ניתן להשאיר הודעה בפורום הנ"ל

שלום לך עלייך ליטול פוסטינור ולהמשיך בגלולות כסדרן בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 057-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה