האם יתכן הריון לאחר קבלת מחזור ושימוש בגלולות?

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/07/2014 | 14:23 | מאת: בדוי

שלום, בחודש אפריל הפסקתי את השימוש בגלולות שאותן לקחתי במשך 10 חודשים ולא פיספסתי גלולה במשך תקופה זו. קיבלתי מחזור בתאריך 17.5 ולאחר מכן ב 12.6 ומאז לא קיבלתי מחזור והיום כבר סוף חודש יולי.. עליתי במשקל בחודש האחרון מעט בגלל הלחץ והמתח של המלחמה. יתכן שזה משפיע? תודה לעוזרים

שלום לך פני לבדיקת רופא ובצעי בדיקת הריון בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 057-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה