גלולות ואי-ספיגה

דיון מתוך פורום  גלולות ואמצעי מניעה

26/07/2014 | 14:05 | מאת: דריה

לום, אני בת 31 נוטלת גלולות מינס. לוקחת תמיד תמיד באופן סדיר ולא שוכחת, תמיד ב 23:00 בלילה. בתחילת השבוע התחילו שלשולים חריפים כנראה עקב קלקול קיבה, כל פעם לאחר לפחות 8 שעות מרגע הגלולה, למעט ביום שני אז לקחתי כהרגלי גלולה ב: 23:00 בלילה , ואז סביב 2:00 בלילה קמתי עם שלשולים עזים שנמשכו כל הלילה. הנחתי כי היא לא נספגה, אך לא לקחתי גלולה נוספת. השתמשנו בקונדום כאמצעי נוסף והיום (שבת) הוא נקרע לגמרי (היתה שפיכה והכל..)! אגב, אני בדיוק באמצע החפיסה. מה עכשיו? עד כמה אני מוגנת? לקחת פוסטינור ליתר ביטחון? האם שימוש בגלולה שאחרי בשילוב גלולות רגילות הוא מסוכן? אשמח לכל עזרה

שלום לך אין צורך בםוסטינור . המשיכי בגלולות כסדרן בהצלחה ד"ר אריה לידור מרפאת נשים "LAC" WWW.LIDORMD.CO.IL לזימון תור 24 שעות ביממה: 057-9955340

מנהל פורום גלולות ואמצעי מניעה