הבחנה איבר מין פימוזיס חלקי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/12/2016 | 21:49 | מאת: אלינור

אמא לתינוק בן שנה וחצי כבר מעל שנה איבר המין לא נראה לי תקין מאחר ותמיד אני צריכה למשוך את המעטפת של הפין על מנת לנקות וכאילו הפין נכנס שוב פנימה בכל פעם ששאלתי את רופא המשפחה אמר שזה בסדר וזה יסתדר עם הזמן אתמול במהלך בדיקת התפתחות קיבלתי הפנייה לאורולוג עם הבחנה של איבר מין פימוזיס חלקי הרופא טוען שזה שכיח ואורולוג מושך חלק החוצה וזה מסדר האמת שאני די בלחץ מזה האם זה באמת שכיח? זה אמור לכאוב? יש המשך טיפול? זה מתבצע בהרדמה? האם עכשיו התינוק שלי מרגיש כאב כלשהוא? סליחה על כל השאלות .. ממש מוטרדת תודה לעונה

שלום רב התאור לא לגמרי ברור. ממה שאני יכול להבין שלילד יש הידבקויות עור עורלה לעטרה - לראש הפין. הדבר לעתים מלווה עודף עור עורלה. כדאי שייבדק ע"י אורולוג בברכה פרפופ' פנחס לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים