מכה באשכים משולחן וכתוצאה יש חתך עם דם

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

19/10/2016 | 21:20 | מאת: מירב

שלום...בני בן ה11 קיבל מכה חזקה מפינה של שולחן באשכיו וכתוצאה מהמכה ירד לו דם לאחר שראיתי את המכה הבחנתי שבחיבור בין 2 האשכים יש פתח קטן כמו חור ומסביב לפתח ישנה נפיחות והצבע כחול סגול...מה עליי לעשות ומהי חומרת המצב? כרגע לא מתלונן על כאבים חזקים במיוחד רק צריבה קלה במקום. בבקשה תשובה דחופה תודה

שלום רב, הדבר תלוי כמה זמן עבר מהחבלה. כעיקרון צריך להיבדק כדי לדעת עד כמה עמוקה החבלה . האם מדובר רק בקרע בעור - שבד"כ צריך רק לתופרו או בפגיעה עמוקה יותר במה שיש בתוך שק האשכים ובעיקר חבלה באשך. בברכה פרופ' לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים