בעיות שתן גיל 13 כבר יום וחצי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/09/2016 | 21:25 | מאת: מאור

היי אני בן שלוש עשרה וכבר יום וחצי שאני לא מצליח להוציא הכול הכוונה אין לי הרגשה שיש לי פיפי (גם אם אני שותה המון) הבטן שלי מתנפחת בגלל זה כשאני מתחיל לעשות פיפי לא הכול יוצא זה מתחיל ואז אחרי שנייה שתיים זה מפסיק דרך אגב זה כבר קרה לי פעם אבל זה נעלם אחרי שעתיים. מה לעשות ? האם זה מסוכן ?

בקר טוב תדבר ותספר להורים שלך צריך לפנות לרופא בברכה פרופ לבנה

27/09/2016 | 17:17 | מאת: מאור

הלכתי לרופא המשפחה ועשיתי בדיקת שתן ובדיקת דם האם אפשר לעשות עוד משהו ? והאם זה נשמע משהו מסוכן ?

מנהל פורום אורולוגיית ילדים