הטלת שתן עם זוית

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/08/2016 | 22:17 | מאת: עדי

שלום. בני בן ה2.5 בעיצומו של תהליך גמילה. שמנו לב שכשהוא מטיל שתן בעמידה יש זוית חדה של הזרם לכיוון שמאל (הפין ישר, רק הזרם בנטיה חדה). האם נדרשת בדיקת רופא? מה יכולה להיות הסיבה?

שלום רב התאור הוא אופיני לפתח שופכה מוצר. תופעה מאד שכיחה בבנים והאבחנה בזמן הגמילה. ראוי לפנות ליעוץ לאורולוג לילדים בברכה פרופ' לבנה

02/09/2016 | 13:17 | מאת: עדי

תודה על התגובה. לידע כללי- עד איזה גיל צריך לטפל? האם דחוף? אני מניחה שידרש ניתוח או שהלכתי רחוק עם המחשבות?

מנהל פורום אורולוגיית ילדים