פין גדול והסיכוי להטייה או עקמת

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

16/08/2016 | 14:53 | מאת: מוטי

שלום דוקטור, בני בן כעשרה ימים, לפני הברית המוהל ציין בפני שהיות ולדעתו לתינוק יש איבר גדול יחסית, אז הוא רצה ליידע אותי שיש סיכוי מסוים שהאיבר יהיה מוטה. לא ציין מה הסיכוי לכך ומה משמעות הדבר. אודה להתייחסותך לכך, האם הכוונה לעקמת הפין? מה הסיכוי למצב כזה? האם ניתן לבדוק זאת? החל ממתי ניתן לבדוק? באיזה דרך ניתן לבדוק זאת? וכו'. תודה.

שלום רב לא ידוע שאם יש פין גדול יחסית יש שכיחות גדולה יותר של עקמת. ממליץ שהילד ייבדק בסביבות גיל 6 חודשים בברכה פרופ' פנחס לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים