כאבים באיזור איבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

16/07/2016 | 08:00 | מאת: אפרת

לאחר עליה על מתקן מפחיד בלונה פארק הבן שלי (בן 6) התלונן על כאבים באיזור איבר המין ושהוא תופס אותו "שהם לא יכנסו כ"כ עמוק". תחושה זו חזרה פעם כאשר היה הפוך עם הראש למטה וגם היום כאשר נסענו מהר יחסית בירידה. הוא ילד תנועתי ופעיל ומשתתף בחוג קפוארה ובסיטואציות כאלו אין לו את התחושה הזו. האם זה נורמלי? לא יודעת אם יש קשר אבל הוא נולד עם עקמת בפין שבלטה במיוחד לאחר הברית ועבר תיקון בגיל 10 חודשים. גם כיום יש עדיין הטיה קלה בפין.

שלום רב התלונה לא ברורה מכל מקום אם זה מתמיד ראוי שייבדק בברכה פרופ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים