ילד בן 8- חור הפין אדום

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

01/07/2016 | 21:16 | מאת: אמא

שלום פרופ  ליבנה , כעת הראה לי בני בן ה-8 שחור הפין שלו אדום ונראה מגורה. טוען שלא קיבל מכה . טוען שלא כואב ולא צורב. היה היום בבריכה . ממה זה יכול לנבוע? האם יש סיבה לדאגה? כיצד אוכל לטפל בכך??

שלום רב יתכן שזה גרוע מהכלור בברכה ויתכן שזה שילוב עם פתח שוםכה יחסית צר. לחכות כשבועיים אם לא יחלוף או יופיעו הפרעות בהטלת השתן או זרם השן דק וסוטה ראוי לפנות לאורולוגית. יש אפשרות לנסות טיפול מקומי במשחה. בברכה פרופ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים