אשכים טמירים רשלנות ניתוח

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

29/06/2016 | 15:39 | מאת: רינה

שלום בני בן 8 חודשים נולד עם אשכים טמירים והיפוספדיס, ויצטרך לעבוד ניתוח להורדת האשכים בגיל שנה. במהלך ההריון עשיתי 3 סקירות וכלום לא נאמר לי וכן מי שפיר שיצאו תקינים. האם ניתן לתבוע על רשלנות רפואית ואי ידיעה במהלך ההריון והנזק והעוגמת נפש הרבה שנגרמה ותגרם לנו ? האם יש איזה טיפול שניתן לקבל במהלך ההריון ע"מ להוריד את ההאשכים ?

לא נראה לי שיש עילה לתביעה לרשלנות מאחר וידוע שאדגים יכולים להיות לא בשק האשכים בכל תקופת ההריון והיפוסםדיאס לרוב לא מאובחן במהלך ההריון. אין טיפול במצבים אלה במהלך ההריון בברכה פרופ לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים