הפרשה לילדה בת 6

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

28/05/2016 | 19:09 | מאת: שרון

שלום ד“ר, רציתי לברר האם קיים קשר בין הפרשה מהפות אצל ילדה בת 6 מסיבה שממעטת בשתיה. ביתי פשוט לא מרגישה צמאה, אני בעצמי מכריחה אותה לשתות כשאני בסביבה אך כשהיא במסגרת הגן ממעטת לשתות וביום שלם שהיא ערה היא מתפנה בסביבות 3-4 פעמים בלבד. ההפרשה קיימת כבר תקופה ארוכה, טופלה במשחות שונות שלא עזרו ועשינו פעמיים משטח שיצא ללא ממצאים. מה דעתך היתכן שחוסר בנוזלים גורם לזה? תודה

שלום רב אכן רצוי שהילדה לא תתרגל להמעיט השתיה. איני מוצר קשר להפרשה מהנרתיק בברכה פרופ פנחס לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים