רגישות באיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

24/05/2016 | 14:09 | מאת: נורה

שלום, לבני בן השנתיים יש רגישות באיבר מין, זה מתבטא בכך שהוא בוכה ברגע שמחליפים חיתול, שיוצאים מהאמבטיה וכו... על פני השטח אין שום סימן שנגלה לעין. האם זה נורמלי? לאחרונה הוא התחיל לדבר וממש מתלונן במגע עם איבר המין, אם זה במגע עם המגבת או בזמן החתלה.

זה יכול להיות "נורמלי" אבל אם זה ממשיך לאורך זמן כדאי שייבדק ע"י רופא הילדים ואח"כ ע"י אורולוג לילדים. בברכה פרופ' פנחס מ. לבנה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים