כאבים כש מתרוקן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

12/08/2015 | 15:21 | מאת: אירית

שלום בני בן 10.5.בזמנן אחרון מתלונן שכואב לו בבטן תחתונה בזמנן שהוא מתרוקן,עושה פיפי. אחר דקה-שתיים זה עובר. עשיתי בדיקת שתן,תרבית,אולטרסאונד לא מצאו כלום. היה אצל אורולוג שגם על פניו אמר שהכל נראה תקין. אבל זה ממש ומפריע לו.כמעט כל פעם כש הוא משתין מרגיש כאב. מה עוד אפשר לעשות ומה יכול להיות? תודה מראש

27/08/2015 | 09:01 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לום, התלונה שאת מתארת נפוצה יחסית. לעיתים קרובות לא מגלים מה הסיבה לתופעה והתלונה עוברת לבד. הבן שלך עבר בירור כדי לשלולדלקת בדרכי השתן , ממצאים בשלפוחית השתן , לפי מה שאת מתארת הממצאים תקינים. במידה והתסמינים ממשיכים יש לפנות ליעוץ חוזר, לעיתים מוצאים היצרות בפתח השופכה וממצאים אחרים הניתנים לטיפול בברכה, ד"ר עמוס נאמן

27/03/2017 | 21:09 | מאת: רונית

שלום אפרת, בני סובל מתסמינים דומים ורציתי לדעת האם מצאתם תשובה לבעיה של בנך? תודה, רונית.

07/05/2018 | 15:17 | מאת: פרח

גם אצל בני אותה בעיה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים