טיפול בפין חבוי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/07/2015 | 11:55 | מאת: פלורה

שלום, לאחר ברית העטרה של בני בן השבוע כאילו חזרה פנימה לתוך העורלה ורק חלק מאוד קטן מהעטרה נראה גלוי. המוהל/אורולוג ילדים בדק ואמר שזהו פין חבוי (הוא הרים שוב את העורלה כדי לחשוף את העטרה אך דקה אחרי זה העטרה שוב נכנסה פנימה לתוך העורלה. כדי לחשוף את העטרה הרופא השתמש בהרבה כוח) הרופא אמר שאין צורך לעשות עם זה כלום והדבר ייפתר מעצמו עם הזמן השאלה שלי איך אני אמורה לטפל באזור כדי שלא יהיה זיהום כי אני לא מצליחה לחשוף את העטרה מבלי להפעיל המון כוח וגם האם העובדה שאני לא חושפת את העטרה תגרום להידבקות של העורלה לעטרה? איך למנוע זאת?

23/07/2015 | 09:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלוםפ פלורה , קשה לי להסביר לך בידיוק מה לעשות. שאת אומרת מפעילה המון כוח , אני לא יודע למה את מתכוונת , יתכן שלך זה נראה המון כוח ולי זה נראה תקין. באופן כללי פין חבוי לא מצריך טיפול מיוחד (בתנאי שאכן האבחנה הנכונה זה פין חבוי) ממליץ שתפני לאורלוג ילדים שיבדוק ויגיד לך מה לעשות , גם אם התשובה זה לא לעשות כלום את צריכה שאדם מוסמך יגיד לך זאת בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים