איזור נפוח וכחלחל מעל אשך ימין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

14/07/2015 | 20:41 | מאת: דיינה

שלום רב לבן ה-3 שלי הופיעה לפתע נפיחות חדשה מעל האשך הימני בתוך הסקרוטום עצמו, איזור שנראה כחלחל. על פניו נראה כהמטומה אך העניין הוא שאינו מתלונן על כאבים ואין כל רגישות במישוש של האיזור. כנראה קיים מספר ימים בודדים. מה דעתך? האם להגיע לבדיקה אצל אורולוג ילדים? תודה מראש והמשך ערב נעים, דיינה

22/07/2015 | 09:05 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דיינה יתכן שמדובר בהידרוצל (ראי תשובה שנתתי כאן למעלה לאב דואג). אשמח לבדוק אותו דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה, אחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו מהווה יעוץ רפואי ואינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהל פורום אורולוגיית ילדים