פין פונה מעלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

09/05/2015 | 21:55 | מאת: אמא

שמנו לב שהפין של בן החודשיים שלנו נוטה בעת שכיבה, כלפי מעלה, לכיוון הראש, ולא לכיוון הרגלים.. האם תקין? או שיש צורך לבדוק?

12/05/2015 | 17:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, יש ילדים שלהם הפין פונה לכיוון זה או אחר ומדובר במצב ץקין , יש ילדים שהפין פונה לכיוון זה או אחר ומדובר במצב לא תקין תפנו לרופא שיבדוק אותו וינחה אתכם מה לעשות דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה המידע שנמסר אינו מהווה יעוץ רפואי ואינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהל פורום אורולוגיית ילדים