פתח שופכה צר?

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

07/05/2015 | 22:19 | מאת: ענת

שלום, הבן שלי, בן שנה וחצי, מצביע על החיתול כמעט לפני כל השתנה ולעתים בוכה מעט אחריה. בימים האחרונים כל מגע שלנו באזור הפין (באמבטיה, בהחתלה) מוביל לבכי עז. רופא שבדק אותו העלה חשד שמדובר בפתח שופכה צר. האם זה מסביר את הרגישות? קראתי שהסימן העיקרי לזה הוא אופן ההשתנה (דבר שאין לי מושג לגביו, כיוון שהוא עוד לא גמול) ולא ראיתי אזכור לרגישות למגע. האם זה יכול להצביע על בעיה אחרת / נוספת? תודה

12/05/2015 | 17:38 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רב, היצרות פתח השופכה יכולה לגרום לצריבה או כאב בזמן הטלת השתן דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה המידע שנמסר אינו מהווה יעוץ רפואי ואינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהל פורום אורולוגיית ילדים