ילד בן 8

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

02/05/2015 | 15:03 | מאת: אמא שואלת

שלום רב, ברצוי לשאול בנוגע לבני בן ה-8. שמתי לב שבשבועות האחרונים הוא מרבה להכניס את ידו למכנסיו ע"מ להרים את הפין כלפי מעלה . בהתחלה היה עושה זאת בתדירות רחוקה אלא שבשבועיים האחרונים הוא מרבה לעשות זאת כמעט כל הזמן ובכל מקום למרות הערותי הבלתי פוסקות. בדקתי לראות ששום דבר לא מציק/מגרד/או מגורה , ולא מצאתי דבר . כששאלתי אותו מדוע הוא עושה זאת אמר ש"מעצבן" אותו שהפין פונה כלי מטה (אולי כי נוגע בשק האשכים). האם תופעה זו מוכרת בגיל זה ? האם היא חולפת מתישהו ? תודה .

04/05/2015 | 08:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

לום, התנהכגויות כאלו נפוצות יחסית ויכולות להמשיך זמן רב. לא מדובר בבעיה רפואית אלה דפוס התנהגות ולכן יש להפנות את השאלה לרופא ילדים בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים