מה עושים?

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/03/2015 | 10:42 | מאת: נעמה

שלום אני מודאגת מאוד בני בן 7 עדיין עושה פיפי כל לילה! עד גיל שש וחצי כל לילה היה לו פיפי רצוף בגיל שש וחצי היתה לו הפסקה של חודשים בפיפי כי זה היה קיץ אבל מיד כשהתחיל החורף שוב יש לו פיפי כל לילה הפיפי פשוט לא מעיר אותו מה עושים? האם זה קשור שנולד בקיסרי והיתה לו ירידת דופק ? האם זה קשור לכך שהאף שלו סתום? אגב עד היום כל לילה אנו שמים לו טיטול כדי שלא ירטיב את עצמו האם זה בסדר? אודה לעצתך

15/04/2015 | 10:39 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נעמה, כ- 10-15% מילדים בגילו עדיין מרטיבים. אין לזה קשר ללידה.יכול להיות קשר מסוים לאף סתום. נהוג להתחיל לטפל החל מגיל 5 במרפאת הרטבת לילה בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים