איבר מין קטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

04/03/2015 | 10:50 | מאת: אמא מודאגת

שלום, לילדי בן ה-7.5 יש איבר מין מאוד קטן. כשהיה בן 4.5 בערך לקחנו אותו לייעוץ אצל אורולוג והוא אמר שהוא ייגדל בהתאם לגופו ואין מה לדאוג. כשגדל יותר בערך בגיל 6 לקחנו אותו לייעוץך נוסף ונאמר לנו שיש הורמון גדילה שעשוי לעזור אך היה צריך לתת לו אותו בגיל קטן יותר. כיום איבר המין נשאר מאוד קטן ובני כבר מודע למצב והדבר מאוד מטריד אותו. האם קיימת דרך להגדיל איבר מין בגיל כזה?

09/03/2015 | 17:37 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, מניסיוני לעיתים מה שההורים חושבים שמדובר באיבר מין קטן , האיבר מין בגודל תקין. אם אשכים בשק , והבירור ההורמונאלי שלו תקין אז סביר להניח שהאיבר תקין ואין צורך בטיפול בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים