כאבים באשכים אצל נער מתבגר

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

04/03/2015 | 10:19 | מאת: נתנאל

בני בן ה15 סובל תקופה ארוכה (כחצי שנה) מכאבים באשכים. היינו מספר פעמים אצל רופא הילדים, אורולוג, הוא עבר אולטרהסאונד, וכולם אומרים שהכל בסדר וזה טבעי לגיל. עדיין הכאבים ממשיכים בצורה של גלים. כלומר, יכול להיות מספר ימים שאין כאב, ואז פתאום מגיעים כאבים, לעיתים קרובות בלילה, הגורמים לילד להתעורר ולקח תרופות משכחות כאבים. הדבר גורם לו מצוקה נכרת. האם יש משהו שניתן לעשות על מנת למנוע את הכאבים? עד מתי הכאבים ימשכו? תודה

09/03/2015 | 17:34 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, ילד הסובל מכאבים באשכים צריך להיבדק ע"י אורולוג לעיתים קרובות לא מזהים מה מקור הכאב , יתכן שמדובר בכאב מוקרן ממקור אחר (גב, בטן) דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה ואחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהל פורום אורולוגיית ילדים