חסימה כלייתית

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

09/03/2015 | 11:24 | מאת: חזי

שלום ד"ר נאמן , הבן שלנו בן 10 עבר בדיקת מיפוי כליות עם משתן בבית החולים תל השומר ונמצא כי קיים ואני מצטט את הסיכום: שינויים הידרונפרותיים קשים ותפקוד ירוד של הכליה הימנית עם שינויים חסימתיים בגובה UPJ, כלייה ימנית מתפקדת כ 38 אחוז והכלייה השנייה 62 אחוז . ביצענו גם בדיקת ציסטוגרפיה שיקוף שלפוחית השתן והשופכה לבדיקת ריפלוס והכול נמצא תקין ולא קיים ריפלוקס. הרופא המליץ לנו על ניתוח פתוח , האם ישנה דרך אחרת לניתוח לא פתוח? דרך המאמרים שלך שאני קורא שניתן לטפל גם בדרך הזו ואם כן האם יש הצלחות בביצוע שיטה זו? אנו נשמח מאוד לתגובתך ונשמח גם להיפגש ולקבל דעה נוספת לטובת הילד. בברכה חזי .

09/03/2015 | 20:02 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום חזי, תודה על הפניית השאלה. אחוזי הצלחה של ניתוח לאפארוסקופים טובים מאוד. בסדרות שמשוות בין ניתוחים פתוחים ללאפארוסקופים הוכח שניתוחים אלו טובים מאוד. כמובן שיש יתרון משמעותי של צלקות קטנות יותר ואחלמה טובה יותר. כמעט כל הניתוחים של היצרות מעבר כליה אני מבצע בגישה הלאפארוסקופית. אשמח לראות אתכם, נא להביא את כל ההדמיות. טלפון לתיאום תורים 0549292865 אתם יכולים לגלוש לאתר שלי , יש שם מידע נוסף , כתבות נוספות.http://doctoramos.com/ בברכה, ד"ר עמוס נאמן

09/03/2015 | 20:58 | מאת: חזי

ד"ר עמוס נאמן, אני מודה לך מאוד על המענה המהיר, זה אינפורמציה חשובה לנו מאוד, ונקווה להשתמע כמו כול המקרים הדומים וההורים המודאגים כך גם אנחנו ומקווים לקבל החלטה הכי טובה לילד שלנו. שוב תודה חזי

מנהל פורום אורולוגיית ילדים