חור פין קטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

04/03/2015 | 13:41 | מאת: אורית

שלום, התינוק שלי בן 4 חודשים היינו אצל כירורג שטען שהחור כנראה קטן מדי ורצה שנצלם איך הקטן עושה פיפי כל פעם שעשה פיפי עשה קשת גדולה וגבוהה מאד התפעלנו איך זה כזה גבוה לא יודעת אם זה קשור או לא אבל בינתיים אמר לנו כל יום עם היד לנסות כאילו לפתוח את החור קצת ובינתיים להמתין עם עניין הניתוח עד שנצלם אותו עושה פיפי ונחזור אליו אני ממש מוטרדת ולא יודעת אם אני צריכה אורולוג או כירורג.. והאם יש דבר כזה בלי ניתוח?< והאם ההשתנה הגבוהה הזו קשורה בחור הקטן? התינוק לא בוכה או לא עושה פיפי הכל נראה די רגיל. אשמח ליעוץ מה עושים מכאן תודה

09/03/2015 | 17:41 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, זרם השתןהדק ככל הנראה קשור לפתח המוצר. ככל הנראה רק ניתוח ירחיב את הפתח בברכה ד"ר עמוס נאמן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים