גרד באיבר המין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

25/02/2015 | 19:07 | מאת: Shirly

שלום רב, בני בן 4 (עוד חודשיים). בשבוע האחרון הוא כל הזמן מגרד בבולבול ונראה כי משהו מציק לו (הוא טוען שמגרד לו). היינו אצל הרופא וקיבלנו קרם שאותו אני שמה 3 פעמים ביום אך אין שיפור במצב. אני רוצה לציין כי אין ממצא חיצוני, כלומר אין פריחה או אדמומיות גלוייה לעין. אני רואה שזה לא נעים לו. ואני מתחילה לדאוג... מה עלי לעשות? תודה

26/02/2015 | 14:04 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום הדבר בהנכון זה לפנות לאורולוג לבדיקה מהתיאור שלך בלבד אני לא יכול להגיע לאבחנה דר עמוס נאמן | מומחה באורולוגיה ואחראי שרות אורולוגית ילדים המידע שנמסר אינו יכול לשמש כתחליף לבדיקה רפואית למידע נוסף בקרו באתר: http://doctoramos.com

מנהל פורום אורולוגיית ילדים