ניתוח meatotomy - סיבוכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/02/2015 | 07:57 | מאת: ido-sh

בני לאחר ניתוח שני של meatotomy בעיקבות אי מתן שתן לחלוטין (פתח פי הטבעת היה דבקות לחלוטין). אנחנו כשבועיים ימים אחרי הניתוח השני, בני שוב מתלונן על כאבים באזור המדובר. אנחנו רואים שישנה הפרשה לבנה בתחתונים (כאילו ישנה שמה דלקת כלשהי) ובנוסף שוב בעת מתן שתן הזרם דק מאד ורק לאחר התערבות והרחבה ידנית שלי של הפתח הזרם נורמלי. שמענו שישנה משחה נגד הידבקות של העור, מישהו מכיר? מה ניתן / מומלץ לעשות במקרה כזה. תודה רבה מראש כרגע אנחנו בדרך לרופא המטפל שאני בספק אם ידע מה לעשות בכלל.

26/02/2015 | 14:06 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

מה אמר הרופא ?

26/02/2015 | 14:18 | מאת: ido

ראשית, הוא לא התרגש ואמר שזה קורה בפועל, הוא הצליח לבצע הרחבה במקום. החליף משחה ואנחנו נדרשים למרוח אותה במשך 3 שבועות ב"ה נראה שזה מחזיק.

מנהל פורום אורולוגיית ילדים