ריפלוקס בכליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/01/2015 | 17:38 | מאת: שרון

שלום, לבן שלי בן החודש גילו ריפלוק בכליות - בצד ימין דרגה 2 בצד שמאל דרגה 3. רציתי לשאול, האם מתן שתן כאשר יש ריפלוקס מלווה בכאבים? האם יש דרכים אלטרנטיביות לטיפול מונע? האם קבלת אנטיביוטיקה ככ הרבה זמן פוגעת במערכת החיסונית? - האם הגוף מפתח נוגדנים? תודה רבה.

02/02/2015 | 07:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, כדי לענות על השאלה יש לקבל יותר אינפורמציה , כמו למשל האם יש דלקות חוזרות , האם יש צלקות ועוד. לעיתים ניתן טיפול אנטיביוטי מניעתי ולעיתים יש המלצה לבצע ניתוח. הטיפול האינטיביוטי נחשב לבטוח בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים