מיפוי כליות

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

06/01/2015 | 19:23 | מאת: גוליה

סיבות הפנייה זיהומים חוזרים בדרכי השתן עד גיל 10 יודע על voiding gysfuction , רפלוקס דרגה 2 ויתר לד ממצאים: כליה ימנית קליטה תקניה בקורטקס תפקוד יחסי 45% ארוך הכליה 11.3 סמ כליה שמאלית גדולה יותר מהימנית קיים פגם קליטה זעיר באספקט אינפריורי של הקוטב התחתון קליטה תקינה בשאר בקורטקס תפקוד יחסי 55% אורך הכליה 12.9% סיכום ביקור כליה שמאלית גדולה בהשוואה לימנית עם פגם קורטיקלי בקוטב התחתון היכול להתאים לצלקת זעירה תפקוד יחסי 55% כליה ימנית תקינה מיפוי כליות נעשה בשנת 2009 רציתי לדעת הסבר על כך

07/01/2015 | 16:00 | מאת: גוליה

אני בת 20

11/01/2015 | 15:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום יכול להיות שיש רפלוקס (חזרה של שתן משלפוחית השתן לכליות) שהוא הסיבה לזיהומים החוזרים בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים