ניתוח/ הרחבת אגן כליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

03/01/2015 | 14:35 | מאת: רוית

י, הבן שלי בן שנתיים וחצי, נולד עם צד אחד של אגן כליה מורחב, שבשנה הראשונה הורחב ואז הוצר משמעותית ולצערי לפני כשבוע בבדית אולטרסאונד, נראתה הרחבה משמעותית, מ 17 ל 28 ממ השתן תקין ומעולם לא היו לנו דלקות מה הסיכוי שלא נזדקק לניתוח? הוא קיים? עד שהרופא שלנו יפגוש אותנו יעבור עוד זמן מה מורט עצבים ואשמח למידע כמו גם, מה משך ההחלמה מהניתוח ומשך האישפוז תודה

11/01/2015 | 15:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רוית ישנן בדיקות נוספות שצריך לבצע כמו מיפוי כליות כדי לקבוע אם יש צורך בניתוח משך הניתוח בד"כ מספר ימים , תלוי בטכניקה הניתוחית בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים