וריד בולט בפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

27/11/2014 | 08:54 | מאת: זיו

שלום רב, לבן שלי (בן ארבע) יש וריד בולט מאוד (ממש ממש בולט) ומעט עקום בקצה שמתחיל הפין הבנתי מרופאת הילדים שזה הפין שגורם גם לזיקפה היא אמרה שהיא עוד לא ראתה וריד כל כך נפוח ובולט העניין הוא שהבן שלי גם כל הזמן אומר שכואב לו הבולבול ואני לא יודעת אם זה נורמלי או לא אבל הוא חווה מעיין זיקפה של הפין לעיתים מספר פעמים ביום. לא ממש ממש זיקפה אלא הפין מתארך לו והוא אומר שכואב לו הבולבול והבולבול גודל וזה יכול להיות כמה פעמים ביום. התור לאורולוג די ארוך ובינתיים אני מודאגת. מה יכול להיות הוריד הבולט מאוד ולמה והאם זה קשור לכאבים שהוא מתלונן עליהם. ברצוני לציין בנוסף שישנם ימים שהוא הולך הרבה לשירותים בטענה שיש לו פיפי אבל בפועל אין לו כלום. תודה רבה זיו

11/12/2014 | 15:19 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רב, ככל הנראה אין קשר בין הוריד , כאבים או לדחיפות במתן שתן הוריד הוא ככל הנראה חלק מהמבנה שלו בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים