פין לא נימול עם נפיחות בקצה, ילד בן 3

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

13/11/2014 | 01:18 | מאת: נטע

שלום רב הבן שלנו בן 3. הוא לא נימול. קצה העטרה נפוח וקצת אדום. אנחנו גרים בחו"ל. היינו אצל אורולוג שבדק את כל מערכת השתן כולל א"ס לאשכים והכליות. הוא קבע שאין דלקת, אבל יש סוג של בצקת שלא עוברת. אין בעיה במתן שתן או בחור היציאה של השתן, והעטרה נפרדת לאט לאט מהפין. הבעיה היא שזה נראה מוזר, בקצה של הפין יש מין כדור נפוח כזה. זה לא כואב או מציק בשום צורה. מדברים איתנו על הסרה של העור, חלקית או מלאה. אני לא מצליחה למצוא שום מידע על זה ברשת. אולי את יכול לפי התיאור לתת לי כיוון לחיפוש, לפני שאנחנו מחליטים מה לעשות? תודה!

20/11/2014 | 16:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום נטע מבלי לבדוק קשה לי לקבוע במה מדובר. יכול להיות שבכל זאת מדובר בעור של העורלה . כמו כן יתכן שמדובר בציסטה של פתח השופכה בברכה

21/11/2014 | 17:36 | מאת: נטע

כן, זה בעורלה, טעות שלי במינוח. וציסטה נשמע הגיוני. איך היית מציע לטפל? האם חייבים להתערב כירורגית, או שיש דרך אחרת לעזור לבעיה? ככתוב, זה לא מציק לו בכלל, זה רק טיפה נפוח ואדום. המון תודה על ההתייחסות!

מנהל פורום אורולוגיית ילדים