ניתוח מיאטוטומי

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/10/2014 | 10:40 | מאת: דני

שלום, בן שלי בן שנתיים וחצי אמור לעבור ניתוח הדרוצלה,אבל לאחרונה גילינו שיש לו גם בעיה עם פתח השופכה, היינו אצל אורולוג והוא אמר שיש להיות במעקב ובינתיים לעשות ניתוח הדרוצלה. היינו גם אצל רופא אחר,שטען שיש לעשות את שני הניתוחים גם את התיקון הידרוצלה וגם תיקון פתח השופכה. הילד כרגע לא מתלונן ,הזרם של השתן קצת חזק. האם יש צורך לתקן את פתח השופכה ? או שאפשר להיות במעקב בינתיים?

28/10/2014 | 14:28 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום דני, בד"כ שואלים אותי שאלות בפורום אבל הפעם אני רוצה לשאול אותך שאלה. האם אתה באמת מתכוון להתסמך על תשובתי מבלי שבדקתי אותו. האם אתה באמת הולך לקבל החלטה כזו חשובה מרופא שבכלל לא מכיר את הילד ? אני מקווה שהתשובה היא לאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אשמח לבדוק אותו לחוות את דעתי בברכה

05/11/2014 | 11:55 | מאת: דני

אנחנו בכללית איך ניתן להגיע אליך לבדיקה?

מנהל פורום אורולוגיית ילדים