ילד בן 4 עם בעיה במתן שתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

13/10/2014 | 14:37 | מאת: גלי

הבן שלי בגן 4 נוהג לתת שתן באופן מלא ורצוף ללא בעיות בפעם הראשונה, לאחר מס' דקות חש צורך במתן שתן נוסף אך יוצא רק טיפולת. לאחר מס' דקות נוספות מרגיש שוב את הצורך במתן שתן ולא יוצא כלום וכך חוזר חלילה בכל מס' דקות . (פעם יוצא טיפות אחדות ופעם כלום). יש לציין כי במידה ואנו נמצאים במקום ללא נוחיות בקרבתינו מסוגל להתאפק ולאחר מכן נותן שתן רציף ורגיל אך מתחיל שוב הסנריום של שתן בכל מס' דקות . אודה לחוות דעתכם המקצועית לפני קביעת תור לאורולוג, אשמח להכוונה בעניין .

28/10/2014 | 14:25 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום , במקרים אלו אני מפנה למספר בדיקות ובודק את הילד . לפי הממצאים מתאים טיפול אשמח לראות אותו בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים