ריבוי שתן לבת 8

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

26/09/2014 | 14:17 | מאת: רויטל

ביתי בת 8 מרבה לתת שתן במהלך היום בצורה מוגזמת, במהלך החודשיים האחרונים. לעיתים יוצאת כמות ולעיתים מדובר במספר טיפות. לפני השינה היא קמה 2-3 פעמים ובמהלכה גם כן. בדיקות השתן היו ללא תוצאות משמעותיות. בדיקת אוסמולריות הראתה ערך של 716. אגב, לא נראה שהיא סובלת מלחץ נפשי באופן מיוחד. אותי זה מדאיג, איך עלי להמשיך את הבירור איתה ועל מה תופעה זו יכולה להצביע? תודה רבה.

28/10/2014 | 14:15 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום רויטל מדובר בתופעה נפוצה יחסית. בד"כ אני מטפל בתסמין בלבד לאחר ששללתי בעיו אורגניות. בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים