חסימה חלקית של הכיליה לאחר ניתוח ראימפלנטציה פתוחה

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

01/10/2014 | 11:21 | מאת: א

ביתי לאחר הניתוח הנל ויש לה הרחבת מערכת מאספת שמאל כולל הרחבת גביעונים ואגן עד 15 ממ ללא הדגמת סילון א. מה זה אומר ב יש מחשבה על ניכוז כיליה מה זה אומר האים זה יכול להרפא לבד הילדה בת 10ששמ

24/10/2014 | 06:53 | מאת: א

למה לא עונים

28/10/2014 | 14:17 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום, ההרחבה יכולה להיות משנית לבצקת לאחר הניתוח או היצרות באיזור ההשקה. ישנן מספר בדיקות שניתן לעשותן ,US , מיפוי כליות ועוד. לפי הממצאים אני מחליט אם יש צורך בניקוז מיידי או שניתן להמשיך לעקוב ללא צורך בניתוח בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים