ניתוח תיקון ברית בן 1.8

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

08/08/2014 | 17:00 | מאת: שחר

שלום, אנחנו שוקלים לעבור ניתוח לתיקון ברית עקב שארית עור עודף, יש לי מס שאלות: 1. אני מאוד חוששת מההרדמה הכללית- מה הסיכונים האפשריים ואיך מתעוררים בגיל הזה מההרדמה ? 2. האם זה גיל מתאים לעבור ניתוח כזה מבחינת החלמה? כי קראתי שאומרים שכמה שיותר מוקדם יותר קל, האם צפויים כאבים/נפיחות משמעותית לאחר מכן? 3. ובמיוחד לילד שרק לאחרונה נגמל מחיתולים האם לאחר ניתוח כזה צפויה בעיה בהטלת שתן ולכן רגרסיה בגמילה? תודה רבה על המענה

12/08/2014 | 17:45 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום 1. הסיכונים בהרדמה מינימאליים 2.לא צפויים כאבים משמעותיים 3. בד"כ אין רגלרסיה למרות שלעיתים כן

מנהל פורום אורולוגיית ילדים