הדבקות עורלה לכיפת הפין

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

22/06/2014 | 15:18 | מאת: שושי

שלום רב, אנסה להסביר את הבעיה, תינוק בן שנה כאשר הפין עדין שקוע ורואים רק את הכיפה מבצבצת. אמרו שיסתדר אך אין שינוי... כאשר אני חושפת את הפין עצמו ע"י משיכה של העורלה, הכיפה נראית כהמשך ישיר של איבר המין, כלומר, אין מדרגה בבסיס הכיפה ונראה כאילו עור העורלה דבוק לכיפה ונראה שהדבר גורם למשיכת איבר המין פנימה. ראיתי ילדים בגילו ונראה כי משהו לא בסדר. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיש בעיה שנקראת הדבקויות ושיש משחה שעוזרת להפריד את העורלה ללא צורך בניתוח. תודה, אמא מודאגת!

06/07/2014 | 16:21 | מאת: ד"ר עמוס נאמן

שלום שושי, לעיתים אין צורך בטיפול כלל , לעיתים יש צורך בניתוח קטן כדי לסדר את ההידבקות בברכה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים