כאבים בפות בת 2.5

דיון מתוך פורום  אורולוגיית ילדים

02/04/2014 | 22:19 | מאת: טל

לום -סליחה מראש על האורך בתי בת שנתיים וחמישה סובלת מזה כחודשיים מכאבים וצריבה בפות לא צלחה לצערי מס פעמים בדיקת השתן ולא אותרה דלקת, עשינו בסטיק ושם לא נמצא גם יש לה כל הסימנים-כאבים, צריבה, מחזיקה כל היום,מעט דולף לה, מתאפקת המון. קצת רקע: התחיל בסמוך לגמילה, בנוסף כאבי בטן עוד הרבה מלפני כאבי הפות כפי שמכנה,שותה המון המון וכרגע נוטלת אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה, הבעיה היא שלא הסכימה לטעם של זינט בשום צורה והרופא החליט על מוקסיפן למרות שלדעתו לא בטוח יטפל, הילדה מאוד בוגרת והיא סובלת בשקט כמו כן קמה בלילה מכאבים ובדרכ לא אומרת סתם אובדת עצות לראות אותה סובלת כך, מה עלי לעשות? מה לדעתכם יכול להיות?מהיכן עלול לנבוע? ואיך לטפל בנוסף סובלת קבוע מפצעים כואבים ואפטות בפה תודה מראש

02/04/2014 | 22:28 | מאת: טל

דבר נוסף הוא שכאשר לפעמים עושה שתן בסיר שצבעו לבן (למטרת בדיקה שלא הצליחה בסוף)אני מבחינה כי יש ממש ני צבעים לשתן צהוב למעלה ושקוף עם פרורים למטה

מנהל פורום אורולוגיית ילדים