זקוקים לעזרת בעל מקצוע: מערכת שעות אידיאלית לביה"ס

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

25/11/2014 | 16:32 | מאת: FLL 800 2014

שלום רב, השנה, באתגר הרובוטיקה FLL 2014 נבחר הנושא למידה עתידנית ומשופרת. בחרנו לנסות ולהרכיב מערכת המבוססת על הצרכים הנוירולוגיים והפסיכולוגיים של ילד נער מתבגר (כיתות ט' עד י"ב). אנו זקוקים לעזרת בעלי מקצוע להשלמת הפרוייקט הנ"ל, ונשמח אם תוכלו לקשר אותנו לכמה. בברכה וציפייה לתשובה בקרוב, קבוצה 800, משגב.

26/11/2014 | 02:33 | מאת: ליאת מנדלבאום

שלום, ממליצה לכם לנסות לפרסם מודעה בלוח דרושים באתר "פסיכולוגיה עברית", ולקוות לטוב. נשמע פרוייקט מעניין! בהצלחה ליאת

26/11/2014 | 16:55 | מאת: 2014 FLL 800

תודה רבה, ליאת! אנו נשמח לקבל עוד תגובות ממי שיכול לעזור... בתודה, קבוצה 800 משגב

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים