בכי בפרידה לגן ולפני הגן מיואשתתת

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

22/11/2014 | 21:04 | מאת: ליזה

שלום השנה בתי בת ה3 וחצי החלה גן עירייה היא התחילה יפה. .לא בכתה. בדיוק לפני שבוע היא חלתה ובעצם לא יכלה לאכול מאוב כאב אף לא בגן. זה התחיל מבכי בארוחת 10 בגן כי היא לא רצתה לאכול..לבכי בפרידה בבוקר בגן ובכי ארוך בלילה שלפני הגן. במהלך שבוע זה היא בוכה כל בוקר עד שעה 11 בעצם מהפרידה בוקר עד תום ארוחת 10 ומשעה 11 היל טוב ויפה. אך הסיפור חוזר על עצמו. הילדה לא רוצה לגן, לא רוצה אוכל לגן ולא רוצה תיק לגן. חשוב לציין שכבר הבריאה מה עושים? איך מחזירים אותה לשגרה שבה הייתה? לשגרה של פרידה ללא בכי וליחות ללא לבכי...

שלום ליזה, לא ברור משאלתך האם כאשר חלתה, המשיכה ללכת לגן או שנשארה בבית. ירדן

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים