לא מאמינים לי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים

19/11/2014 | 13:47 | מאת: נועה

היי , אני בת 16 וכבר הרבה זמן אני מאמינה שיש לי מאניה דיפרסיה , קראתי כל מה שאפשר לקרוא על זה . בשבועיים האחרונים התחלתי טיפול פסיכולוגי עם פסיכולוגית שאני אמורה לדבר איתה , סיפרתי לה על איך אני מרגישה וכמה זה מפריע לי ברמה היומיומית והיא אמרה שאלו רק מצבי רוח של מתבגרים . וזה כל כך מתסכל שלא מבינים אותי בכלל .. מה אתם מציעים לעשות ? אומרים לי לחכות בסבלנות וזה יעזור אבל כל פעם שאני נפגשת איתה אני רוצה להרוג את עצמי אפילו יותר.

הי נועה, את צודקת, כרגע מה שחשוב זה החוויה הרגשית שלך וכמה את מרגישה שהחוויה הזו מובנת ומקבלת כבוד מהסביבה. גם בטיפול, כמו בכל קשר, לוקח זמן להכיר, להתכוונן זו לזו ולהבין זו את זו. קחי לך עוד כמה פגישות ונסי לשתף את המטפלת שלך ברגשותייך - גם בכעס ובתסכול שלך. לאחר מכן תבדקי מחדש איך את מרגישה מולה. בהצלחה! ירדן

21/11/2014 | 07:06 | מאת: נועה

מנהל פורום פסיכולוגיית ילדים ומתבגרים